PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mario Gotze denkt dat PSV voor verrassing gaat zorgen

Vanavond speelt PSV in de Europa League tegen Olympiakos Pireaus. De Eindhovenaren moeten flink aan de bak. Vorige week werd er namelijk met 4-2 verloren. Mario Gotze heeft vertrouwen in een goed resultaat.

Götze speelde in het verleden voor ploegen zoals Borussia Dortmund en Bayern München en ook daar keek hij wel eens tegen een achterstand aan tijdens de knock-out-fase van een Europees toernooi. Götze: “Ik heb een keer meegemaakt dat we met Bayern München met 3-1 verloren bij Porto in de eerste wedstrijd. Thuis wonnen we met 6-1, om maar aan te geven dat alles mogelijk is.”

De Duitse middenvelder ontbrak de afgelopen weken met een blessure, maar denkt nu weer aan een volledige wedstrijd. “Ik ben fit en voel vertrouwen. De afgelopen weken was het vervelend om niet op het veld te kunnen staan en heb ik me volle bak op mijn herstel gericht.”

Götze is dus blij dat hij zijn team weer kan helpen en stelt dat alles nog mogelijk is dit seizoen. “Het seizoen is nog niet voorbij en er zijn nog twee, drie maanden te gaan. Aan het einde kunnen we concluderen wat het geworden is. Tegen Olympiakos hebben we een mooie kans en ik heb er vertrouwen in omdat we thuis spelen. Tegen PAOK Saloniki zijn we eerder goed teruggekomen en zondag tegen Vitesse ook.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.