PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arjen Robben heeft de moed nog niet opgegeven’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Arjen Robben werkt bij FC Groningen keihard aan zijn herstel van een blessure. Hij gaf kortgeleden aan te twijfelen over het voortzetten van zijn spelersloopbaan. Volgende maand zal duidelijk worden of een rentree nog wel realistisch is.

Ondertussen zit Robben niet bij de pakken neer. “Als ik hem zie trainen en bezig zie op de club, dan heeft hij de moed nog niet opgegeven”, vertelt Buijs bij ESPN. Door blessureleed speelde Robben dit seizoen verdeeld over twee wedstrijden slechts 44 minuten. “Hij baalt zelf ook enorm van deze situatie, want die jongen had al dolgraag veel meer minuten willen maken.”

Robben kampt op dit moment met kuitklachten. “Hij is nu bezig op het veld met zijn herstel. Dus daar zal echt nog wel een paar weken overheen gaan. Ik denk dat het belangrijkste is dat hij niets te geforceerd doet. Als hij dan weer een terugslag krijgt, dan wordt het op een gegeven moment wel heel frustrerend.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.