Phillip Max geeft duidelijk signaal af aan Ajax

Zondag staat de kraker tussen PSV en Ajax op het programma in de eredivisie en donderdag staat de clash tegen Olympiakos op de kalender. En voor de Eindhovenaren moeten deze wedstrijd gewonnen worden.

hilipp Max reageert in gesprek met Voetbal International: “Daar wil ik niet aan denken. Ik geloof echt dat we de volgende ronde in de Europa League nog kunnen halen en de titel heb ik zeker nog niet afgeschreven.”

Hij heeft een duidelijke boodschap voor de nummer één van de competitie: “Ajax komt naar ons, dus we hebben nog één mogelijkheid om van ze te winnen dit seizoen. Bovendien duurt de competitie tot in mei en volgens mij zijn er in het verleden knotsgekke ontknopingen geweest in de Eredivisie. We hebben de kans februari toch nog heel goed te eindigen, daar focus ik me op.”

De vleugelverdediger gelooft dus ook nog in kwalificatie voor de volgende ronde van de Europa League: “Ja, omdat ik in ons team geloof. Tegen Vitesse kwamen we zondag met 1-0 achter en uiteindelijk wonnen we met 3-1. Er zit karakter in deze ploeg. Dat hebben we ook in de groepsfase laten zien. Thuis tegen PAOK Saloniki stonden we met 2-0 achter en wonnen we met 3-2. We moesten de laatste drie duels winnen om ons te kwalificeren en dat hebben we toen gedaan. Alles is echt nog mogelijk voor ons.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.