‘Is Roger Schmidt zijn baan soms zat bij PSV’

PSV wist gisteren met 3-1 te winnen van Vitesse. De Eindhovenaren begonnen met een opvallende opstelling. Zo speelde ze in een 5-3-2 opstelling zonder Donyell Malen en Phillip Max.

Rinus Israël vindt dat een speler als Malen áltijd in de basisopstelling moet staan. In De Telegraaf schrijft hij: “Is trainer Roger Schmidt zijn baan bij PSV zat? Wil hij niet winnen? Hij heeft de beschikking over goed materiaal, maar er staat geen vast elftal. Dan hoor ik dat hij spelers rust wil geven.”

De voormalige verdediger vervolgt: “Ik vond het vroeger heerlijk om twee of drie wedstrijden in de week te spelen en een jongen als Malen is in de kracht van zijn leven. Waarom start die dan niet gewoon? Hij viel gretig in, was doelgericht en met een doelpunt en assist beslissend voor PSV.”

Ondanks dat hij maar één helft meedeed, staat Malen dan ook in het Team van de Week van Israël.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.