Clubicoon maakt gehakt van PSV’er: “Nog niet in het amateurvoetbal”

Oud-topvoetballer Rene van de Kerkhof is kritisch op het spel van PSV-verdediger Timo Baumgartl. Dit zegt hij in een gesprek met Omroep Brabant.

Het clubicoon van de Eindhovenaren is duidelijk: “Timo is een leuke jongen, maar hij past gewoon niet bij PSV. Soms speelt die jongen aardige wedstrijden, maar in het algemeen… Hij hoort niet bij de eerste elf van PSV thuis. Hij heeft niet de kwaliteiten die je nodig hebt om achterin bij PSV stand te houden. Als je zag hoe PSV de doelpunten tegen kreeg… Jongen, dit gebeurt nog niet in het amateurvoetbal.”

Toch vindt Van de Kerkhof het niet eerlijk om alles op de Duitse verdediger, die voor 10 miljoen euro werd gekocht van VfB Stuttgart, af te schrijven. Het clubicoon vertelt: “Deze nederlaag is overigens niet alleen aan Baumgartl te wijten. Wij hadden vroeger Jan van Beveren in de goal. Die pakte punten voor ons. Dat doet deze keeper (Yvon Mvogo, red.) niet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.