‘PSV mogelijk zonder Olivier Boscagli tegen Vitesse’

PSV speelt morgen tegen Vitesse en de kans is aanwezig dat ze verdediger Olivier Boscagli zullen moeten missen. In het duel tegen Olympiakos van midweeks heeft hij namelijk een hoofdwond opgelopen.

Trainer Roger Schmidt heeft daar zijn twijfels over. “Het is lastig aan te geven of hij fit is”, sprak de trainer vrijdag volgens het Algemeen Dagblad. “Op dit moment denk ik dat hij het niet redt, maar natuurlijk gaan we er alles aan doen om hem wel speelklaar te krijgen. Het hangt ook van Olivier zelf af. Hij moet zich comfortabel genoeg voelen om te spelen.”

Het uitvallen van Boscagli is zorgelijk, omdat zijn vervanger Timo Baumgartl een slechte indruk maakte. Kan PSV de rug rechten na het verlies in Griekenland? “Op dit moment is de teleurstelling natuurlijk nog aanwezig”, aldus Schmidt. “Ik vind dat er voor ons meer in zat. Het schema vertelt ons dat we onze focus snel weer moeten verleggen en nu naar Vitesse moeten kijken.”

Eerder dit seizoen ging PSV onderuit tegen de Arnhemmers. Momenteel is de formatie van Thomas Letsch echter een stuk minder goed in vorm dan toen. Het pakte slechts één punt uit de laatste vier duels. “Het wordt desondanks een moeilijke wedstrijd. Vitesse is een sterk team, dat op dit moment misschien niet in beste doen is. We moeten klaar zijn voor hun reactie daarop en de 3 punten in eigen huis houden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.