PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax en PSV krijgen belangrijk Alderweireld-nieuws te horen’

Het zou zomaar kunnen dat Tottenham Hotspur in de zomer wil gaan meewerken aan een transfer van Toby Alderweireld. Het medium Football Insider weet namelijk te melden dat de Londenaren een belangrijke speler moeten gaan verkopen.

Zelfs Champions League-kwalificatie kan niet verhinderen dat de clubleiding daartoe genoodzaakt is. De club loopt vele miljoenen mis (zo’n 170) door de lege stadions als gevolg van de coronacrisis.

Tottenham zal daardoor zeker één speler voor miljoenen moeten verkopen. In Londen hoopt men te voorkomen dat het om Harry Kane of Heung-Min Son gaat, waardoor een type als Alderweireld mogelijk naar voren geschoven zal worden. Ajax en PSV moeten dus extra alert zijn de komende maanden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.