‘PSV moet de hoofdprijs betalen voor Christos Tzolis’

PSV wordt in verband gebracht met de 19-jarige Griekse speler Christos Tzolis van PAOK Saloniki. Maar het of het de Eindhovenaren gaat lukken om hem daadwerkelijk te gaan overnemen is nog maar de vraag. Ze vragen namelijk de hoofdprijs voor hem.

Daarnaast hebben ze te maken met loodzware concurrentie. Manchester United heeft de Griekse spits bijvoorbeeld al in het vizier, maar ook een club als Borussia Dortmund heeft zijn naam genoteerd. Zo zijn er meer belanghebbende opties met het oog op volgend seizoen.

Sportime noemt nóg een probleem voor PSV. De club uit Thesssaloniki, dit seizoen nog tegenstander van de Eindhovenaren in de Europa League, heeft een prijskaartje van twintig miljoen euro geformuleerd. PSV zou het clubrecord dus moeten verbeteren om eventueel kans te maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.