‘Mark van Bommel en Erik ten Hag op lijstje van Bundesliga club’

Zowel Mark van Bommel als Erik ten Hag zijn kandidaat om volgend seizoen de nieuwe trainer te worden van het Duitse Borussia Monchengladbach. Dat weet het Duitse Kicker te melden.

Dat de trainer van Ajax naar Gladbach zal overstappen is volgens het voetbalblad echter niet waarschijnlijk. De club heeft naar aanleiding van eerdere geruchten al ontkend dat het in contact is geweest met Ten Hag en zal zich normaal gesproken gaan richten op andere kandidaten.

Van Bommel staat wel nog op het lijstje, zij het niet direct. De voormalig trainer van PSV zou zelf graag in de Bundesliga werken en hoopt aan de slag te kunnen bij Gladbach, maar het is niet duidelijk in hoeverre de clubleiding zaken hoopt te gaan doen met Van Bommel. De Limburger zit na zijn ontslag in Eindhoven in het voorjaar van 2020 zonder club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.