‘PSV verwacht Gotze en Gakpo fit te hebben voor EL-tweeluik’

De kans is groot dat PSV deze week weer kan beschikken over zowel Mario Gotze als Cody Gakpo. Dit zou goed nieuws betekenen voor het tweeluik dat de Eindhovenaren in de Europa League spelen tegen het Griekse Olympiakos.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad althans. De twee aanvallers hebben inmiddels de training alweer hervat, maar kwamen afgelopen weekend nog niet in actie. Ook dat was een domper: over Gakpo hoopte Schmidt tegen Feyenoord alweer te beschikken, terwijl voor Götze een rentree in de bekerwedstrijd tegen Ajax werd gepland. Door beide data kon echter een streep: tegen Olympiakos moet het duo in elk geval wel weer aansluiten.

Dat betekent overigens niet dat de ziekenboeg meteen alweer helemaal leeg is, maar Gakpo en Götze bleken dit seizoen belangrijk in de aanvalsmachine van Schmidt. ‘PSV hoopt ook dat Noni Madueke en Nick Viergever de komende periode weer kunnen aansluiten’, schrijft het ED over de terugkeer van nog eens twee geblesseerde spelers. Voor Richard Ledezma en Maximiliano Romero komt voorlopig geen goed nieuws: zij liggen normaliter de rest van dit seizoen nog uit de roulatie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.