PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

De Telegraaf: ‘PSV is een heel matige ploeg’

PSV ging gisteren in de beker met 2-1 ten onder tegen Ajax. De Telegraaf is kritisch op de Eindhovenaren. “PSV juiste medicijn voor Ajax”, kopt de ochtendkrant. “Het was onder het dichte dak van de Johan Cruijff Arena de vraag hoe Ajax de tegenslagen zou verteren. Het antwoord: verbluffend goed.”

“Het elftal van Erik ten Hag startte onder aanvoering van de latino’s Nicolás Tagliafico, Lisandro Martínez en vooral Edson Álvarez vlijmscherp en kreeg in het verwerkingsproces de hulp van de angstige Eindhovenaren, die van de thuisclub in de eerste helft een lesje ondergingen in Vollgas-fussball”, zo klinkt het.

“Met Daley Blind op het middenveld was Ajax dit keer vanaf de eerste minuut heer en meester. Opgejaagd door de Amsterdammers bleek PSV aan de bal maar een heel matige ploeg”, aldus De Telegraaf.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.