‘Wedstrijd Ajax – PSV gaat een uur eerder gespeeld worden’

Het bekerduel tussen Ajax en PSV van aanstaande woensdag zal een uur eerder gespeeld gaan worden. NEC – VVV-Venlo kan niet worden gespeeld omdat er vanwege de nog steeds aanhoudende sneeuwval en vorst onvoldoende tijd is om het veld van Stadion De Goffert, dat niet over veldverwarming beschikt, speelklaar te krijgen.

De KNVB laat weten dat de wedstrijd uiterlijk volgende week woensdag ingehaald kan worden. Dat heeft alles te maken met het verdere verloop van het toernooi. Een nieuwe datum zal later bekend worden.

De wedstrijd tussen Excelsior en Vitesse van dinsdagavond gaat vooralsnog gewoon door. Dat geldt ook voor Ajax – PSV van woensdagavond, al is die wedstrijd van 21.00 uur verplaats naar 20.00 uur. Over sc Heerenveen tegen Feyenoord is nog geen uitsluitsel gegeven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.