PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van der Vaart tipt Ajax, PSV en Feyenoord over Eredivisie-speler

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Oud-topvoetballer en huidig analist Rafael van der Vaart ziet het zitten in Heerenveen-middenvelder Joey Veerman. “Als je het over de allerleukste speler van de Eredivisie hebt, is dat Joey Veerman. Er gebeurt altijd wat.

Nu gaan tegenstanders hem echt dekken, dus af en toe komt hij helemaal niet in beeld of aan de bal. Als hij dan wel de bal heeft, komt er eigenlijk altijd iets bijzonders uit zijn voeten. Ik overdrijf enorm, maar ik noem hem de Pirlo van sc Heerenveen”, zegt Van der Vaart.’

“Hij geeft heerlijke ballen, allemaal op maat. Andere spelers zie je op zo’n moeilijk veld ballen over de zijlijn schieten. Als je hem ziet is dat echt een genot. Het ziet er allemaal zo makkelijk uit bij hem. Het is allemaal zo ontspannen, uit het losse polsje. Deze man kan bij PSV, Ajax of Feyenoord moeiteloos mee”, aldus Raffie tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.