‘PSV krijgt flinke dompers te verwerken in aanloop naar Ajax’

Morgen staat het bekerduel tussen Ajax en PSV op het programma. En de verwachting is dat PSV-trainer Roger Schmidt de nodige aanpassingen moet gaan doorvoeren.

Sowieso verwacht het Eindhovens Dagblad een tegenvaller aan PSV-zijde. Het ED schrijft: “PSV kan normaal gesproken niet beschikken over Mario Götze en Cody Gakpo. Trainer Roger Schmidt maakt dinsdag bekend of er definitief een streep door hun naam staat, maar het lijkt er wel op.”

Daar voegt de regionale krant aan toe: “Het zou kunnen dat hij weer een paar wisselingen toepast, omdat sprake is van een bekerduel.” Ook Ajax moet een aantal belangrijke krachten missen. Ryan Gravenberch is geschorst voor dit bekerduel, waar doelman André Onana zelfs twaalf maanden ontbreekt door het gebruik van een verboden middel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.