‘PSV gelooft nog altijd in goaltjesdief Maximiliano Romero’

De Argentijnse spits Maximiliano Romero is weer terug in Nederland. Hij gaat na de verplichte quarantaineperiode zijn revalidatie hervatten en hoopt volgend seizoen weer speelminuten te kunnen maken.

De 21-jarige spits liep in de Europa League-uitwedstrijd tegen NS Mura (1-5) een zware knieblessure op en moest daardoor opnieuw lang toekijken. Romero lag er eerder al eens lang uit, was net terug en kreeg kansen van PSV-trainer Roger Schmidt toen het noodlot toesloeg. Hij besloot daarop om het eerste deel van zijn revalidatie in Argentinië te doen.

Dat is nu gebeurd: volgens het Eindhovens Dagblad is Romero vrijdag teruggekeerd in Eindhoven en gaat hij, nadat hij zijn verplichte quarantaineperiode heeft doorstaan, door met zijn herstel in Nederland. De hoop is dat de Argentijn er vanaf het begin van volgend seizoen weer kan staan en ‘PSV gelooft nog altijd in zijn kansen’.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer