PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Eran Zahavi: ‘Had gesprek met Ajax, maar plaatje was niet interessant’

Eran Zahavi stond afgelopen zomer in de belangstelling van zowel Ajax als Fenerbahce maar de aanvaller koos voor een dienstverband bij PSV. De aanwezigheid van trainer Roger Schmidt had een groot aandeel in zijn keuze voor de Eindhovenaren.

“We hebben in het verleden vaak contact gehad omtrent een transfer”, zegt de 33-jarige Israëliër tegen De PSV Supporter. “Het is alleen nooit gebeurd. Mooi dat het totaalplaatje hier compleet was zodat de transfer tot stand kon komen. Ik denk dat ik de juiste keuze heb gemaakt, nog steeds. Natuurlijk zijn er moeilijke situaties, maar dat is overal het geval. Ik ben blij om hier te zijn en ik kijk ernaar uit om met PSV prijzen te winnen.”

Zahavi stond ook in de belangstelling van Ajax en Fenerbahçe. “Er was sprake van interesse, ja. Vooral de situatie met Fenerbahçe was vreemd, omdat de media daar al bekend maakten dat ik rond zou zijn met die club. Daar was echter geen sprake van. Ja, er zijn gesprekken geweest, maar er was nooit sprake van concrete contractbesprekingen. En die lijken me toch essentieel voor een transfer, haha.”

“De gekte die het met zich meebracht, met name op mijn social media-accounts, die ontploften al bij het nieuws dat ik zou komen”, vervolgt de goalgetter. “Om nog maar te zwijgen over de ontvangen berichten na mijn presentatie bij PSV. Die waren overigens wel iets minder positief, maar dat is ook logisch.”

Ook om de interesse van Ajax was veel te doen. “Met Ajax heb ik ook gesprekken gevoerd, maar het geschetste plaatje daar was voor mij veel minder interessant”, stelt Zahavi. “De gesprekken met Roger, het geschetste beeld, het stadion, hopelijk ook zo snel mogelijk weer de fans, het hele totaalplaatje klopte hier gewoon. Ik voel mij ontzettend goed en op mijn plek hier, en heb de juiste keuze gemaakt om voor PSV te kiezen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.