PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Dries Mertens ontsnapt: Privejet schiet van de landingsbaan af

Dries Mertens is gisteren met de schrik vrijgekomen toen zijn privejet tijdens het landen van de landingsbaan schoot en op het gras terechtkwam. Het Laatste Nieuws schrijft dat er geen gewonden zijn gevallen.

De piloten en Mertens kwamen met de schrik vrij toen het vliegtuig te ver doorschoof bij de landing. Gelukkig konden de piloten het toestel veilig aan de grond krijgen zonder verdere schade op te lopen.

“Wij zijn zaterdagavond omstreeks 21.20 uur opgeroepen om bijstand te verlenen”, vertelt brandweerwoordvoerder Jasmien O. “Met twee technische wagens hebben we het toestel weer op de landingsbaan getrokken.” Mertens is in België om bij Lieven Maesschalck (een fysiotherapeut) verder te revalideren na zijn vervelende enkelblessure, die hij opliep bij SSC Napoli enkele weken geleden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.