‘Mario Gotze mikt op rentree in bekerclash tegen Ajax’

Het ziet ernaar uit dat Mario Gotze binnenkort weer inzetbaar is voor PSV. Hij hoopt het bekerduel met Ajax te halen op 10 februari. Cody Gakpo is nog eerder inzetbaar. Hij hoopt aanstaande zaterdag zijn rentree tegen FC Twente te maken.

Dat vertelde de Telegraaf-journalist in gesprek met PSV TV. “Als het goed is is in ieder geval Gakpo er weer bij”, zei hij over de wedstrijd tegen FC Twente. “Götze is nog even de vraag, volgens mij richt hij zich op Ajax.” Dat duel, in de kwartfinale van de KNVB Beker, wordt op woensdag 10 februari gespeeld. Gakpo en Götze misten de afgelopen wedstrijden van PSV door blessures. Dat gold ook voor Noni Madueke, Nick Viergever, Maximiliano Romero en Richard Ledezma.

De vele blessures zijn PSV in de zware januarimaand niet ten goede gekomen. Het won van Sparta, RKC Waalwijk en FC Emmen en bekerde verder ten koste van FC Volendam, maar wist in de drie toppers slechts één punt te pakken. Tegen Ajax speelde het met 2-2 gelijk, tegen AZ (1-3) en Feyenoord (3-1) verloor het. De achterstand op koploper Ajax bedraagt nu zeven punten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.