PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jeremain Lens maakt binnenlandse transfer en levert topsalaris in

Jeremain Lens maakt het seizoen af bij Fatih Karagümrük. Hij wordt voor de rest van het jaar gehuurd van Besiktas. De 33-jarige aanvaller was bij Besiktas op een zijspoor beland en kiest derhalve voor een tijdelijke overstap naar de vorig jaar naar het hoogste niveau gepromoveerde club.

Lens heeft bij Karagümrük zijn handtekening gezet onder een contract tot eind juni van dit jaar. Zijn verbintenis bij Besiktas loopt nog anderhalf jaar door.

De nieuwe werkgever van Lens is Besiktas dankbaar voor de soepel verlopen onderhandelingen rondom de transfer van de routinier uit Nederland. “Wij willen president Ahmet Nur Çebi van Besiktas hartelijk bedanken voor de hulp die hij ons heeft geboden tijdens de transfergesprekken. Daarnaast gaat onze dank uit naar Jeremain Lens zelf, die bereid is geweest een deel van zijn salaris op te offeren om naar onze club over te stappen.” Lens maakt wellicht woensdagavond al zijn debuut voor Karagümrük in de thuiswedstrijd tegen Gaziantep F.K.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.