PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Barcelona gaat in zomer voor toptransfer Donyell Malen’

FC Barcelona wil in de zomer gaan toeslaan voor Donyell Malen. Dit weet het Spaanse medium Don Balon te melden.

Hij staat al geruime tijd in de belangstelling van een aantal grote clubs uit Europa. Zo worden AC Milan en Juventus genoemd, maar ook bij FC Barcelona staat hij er goed op. Dat was al het geval onder de vertrokken president Josep Maria Bartomeu en volgens het genoemde roddelmedium heeft ook presidentskandidaat Joan Laporta hem in het vizier voor volgend seizoen.

Laporta is volgens Spaanse media de meest logische winnaar van de presidentverkiezing op 7 maart. De advocaat zou al druk bezig zijn om zijn beleid uit te stippelen, waardoor hij meteen kan doorpakken. Hij zou al contact hebben gelegd met zaakwaarnemer Mino Raiola om de transfer van Malen door te nemen en dat zou een positieve reactie hebben opgeleverd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.