PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ibrahim Afellay zet per direct punt achter loopbaan

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ibrahim Afellay keert niet meer terug als profvoetballer. Hij heeft een punt achter zijn loopbaan gezet. Dit zei hij in het voetbalpraatprogramma Studio Voetbal.

“Ik stop ermee. Je weet dat het moment vroeg of laat komt. Ik had al een behoorlijke tijd in mijn hoofd wat ik wilde en ook vooral wat ik niet wilde. Uiteindelijk heb ik de beslissing genomen en ik heb er vrede mee.”

Na zijn tweede periode bij PSV kreeg hij verschillende aanbiedingen: “Er zijn wel wat dingen voorbijgekomen en ik had graag een jaar verder gewild, maar niet ten koste van alles. Wat ik wilde, is niet voorbijgekomen. Het is mooi zo.”

Theo Janssen: “Ibi was een heel goede speler. Hij heeft een beetje pech gehad met blessures en had anders misschien nog wel langer op een heel hoog niveau gespeeld. Dan had hij misschien wat langer kunnen presteren bij Barcelona. Het zegt genoeg dat je 53 keer uitkomt voor het Nederlands elftal, zeker in de periode waarin hij dat deed.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.