PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Denzel Dumfries: ‘Wij kunnen nog steeds kampioen worden’

PSV heeft in januari flink wat punten verspeeld en daardoor is Ajax een flink stuk uitgelopen in de strijd om het kampioenschap. Toch denkt PSV-aanvoerder Denzel Dumfries dat het nog niet gespeeld is.

De vleugelverdediger meldde zich na de topper tegen Feyenoord (3-1 verlies) bij de NOS: “AZ thuis was niet voldoende en dit ook niet. Het is een zwaar seizoen…”

Dumfries weigert de strijd om het kampioenschap echter op te geven: “Einde titelrace? Nee, dat wil ik niet zo zeggen.” De PSV-aanvoerder weet dat Ajax nog een paar zware wedstrijden voor de boeg heeft… “De belasting speelt ook een rol. Het is nog lang niet beslist.”

Oefenmeester Roger Schmidt analyseerde: “We speelden niet slecht. Maar toch gaven we ze drie, misschien vier momenten om te scoren. We moeten deze wedstrijd gebruiken om weer een stap vooruit te zetten met de ploeg.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.