‘Toptransfer lonkt voor Donyell Malen met aparte constructie’

De Italiaanse grootmacht Juventus wil zich graag gaan versterken met Donyell Malen. Het zou gaan om een bijzondere deal. Het probleem op dit moment is echter dat de grootmacht uit Turijn hem geen grote hoeveelheid speeltijd kan beloven.

Juventus zou daarom opteren voor een tussenoplossing. Het idee is om Malen na dit seizoen over te nemen, maar hem nog twee seizoenen aan PSV uit te lenen. Na die 24 maanden moet Malen dan de overstap maken naar Turijn, waar men door zaakwaarnemer Mino Raiola op de hoogte is gebracht van een bedrag van rond de veertig miljoen euro.

Het is niet duidelijk of Malen oren heeft naar een dergelijke deal. De spits zou dan nog twee seizoenen in de Eredivisie actief moeten blijven, tenzij Juventus hem eerder al naar Italië wenst te halen. Overigens sluit SportMediaset niet uit dat de Oranje-international al in de zomer verhuist.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer