PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Patrick van Aanholt staat voor transfer naar Arsenal’

Arsenal zou een lastminute-bod op Patrick van Aanholt overwegen. Trainer Mikel Arteta wil een stand-in voor Kieran Tierney naar binnenhalen en volgens de Engelse media is de keuze op de international van het Nederlands elftal gevallen.

Aanvankelijk wilde Arsenal een ploeggenoot van Van Aanholt hebben: Tyrick Mitchell, maar die kost een flink transferbedrag. De clubleiding van de Eagles zou zélf met een alternatief op de proppen gekomen zijn.

Van Aanholt beschikt immers over een aflopend contract op Selhurst Park, waardoor dit een mooi moment is voor Palace om nog wat aan hem te verdienen. De transferwaarde van de vleugelverdediger wordt geschat op 8 miljoen euro, maar het is niet ondenkbaar dat de Gunners korting krijgen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.