‘Mario Gotze tegen Ajax weer inzetbaar voor PSV’

Mario Gotze moet de topper van vandaag tegen Feyenoord nog laten schieten maar de verwachting is dat hij er tegen Ajax weer bij is voor de Eindhovenaren. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. Op 10 februari spelen ze tegen elkaar in de strijd om de Beker.

Götze kwam op 22 december voor het laatst in actie, tijdens de 4-1 zege op VVV-Venlo. PSV hoopte in eerste instantie dat de Duitser kon aanhaken richting de clash met Ajax van 10 januari. Hij trainde die week individueel, maar kreeg een terugslag. Nu is de prognose dat Götze in het bekertreffen met de Amsterdammers weer kan meedoen.

“Eind volgende week hopen we hem in de teamtraining terug te hebben”, zei trainer Roger Schmidt vrijdag op de persconferentie. “Dan kan hij misschien bij de wedstrijd tegen Ajax erbij zijn.” PSV neemt het zondag in De Kuip op tegen Feyenoord. Ook het duel met FC Twente van volgende week komt vermoedelijk te vroeg voor Götze. De Eindhovenaren willen geen enkel risico nemen met de steunpilaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.