‘PSV wilde opnieuw speler uit de Bundesliga halen’

PSV heeft deze transferperiode opnieuw geprobeerd om een speler uit de Duitse Bundesliga te halen. Het gaat om Yannick Gerhardt.

Volgens Kicker had de 26-jarige middenvelder verschillende opties. Het Duitse medium noemt naast PSV ook Hertha BSC, VfB Stuttgart en 1. FC Köln, maar al deze clubs hebben mis gegrepen. Gerhardt heeft namelijk zijn jawoord gegeven aan VfL Wolfsburg en staat zodoende tot medio 2025 op de loonlijst als teamgenoot van Wout Weghorst.

Gerhardt speelde al sinds 2016 voor Wolfsburg. Na dit seizoen liep zijn verbintenis af en de middenvelder had al toegezegd uiterlijk eind januari met een beslissing naar buiten te treden. Dat is nu dus gebeurd.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer