Denzel Dumfries en Cody Gakpo twijfel voor Feyenoord-PSV

Morgen staat de topper tussen Feyenoord en PSV op het programma en het is nog maar de vraag of de Eindhovenaren kunnen aantreden met Denzel Dumfries en Cody Gakpo.

Dat bevestigde trainer Roger Schmidt op de persconferentie in aanloop naar de topper. PSV was er de laatste weken alles aan gelegen Gakpo klaar te stomen voor de topper tegen Feyenoord, nadat hij twee weken geleden geblesseerd van het veld stapte op bezoek bij Sparta (3-5 overwinning). Gakpo ondergaat zaterdag de laatste test om te kijken of hij de wedstrijd in De Kuip kan halen.

Dat geldt ook voor Denzel Dumfries, die afgelopen dinsdag op bezoek bij FC Emmen (0-2) kort voor het einde naar de kant werd gehaald. Dumfries leek een zware knieblessure op te lopen, maar nam de vrees direct na afloop al weg door te stellen dat het meeviel. Mohamed Ihattaren lijkt het duel wel te halen, terwijl . Noni Madueke sowieso niet van de partij is in Rotterdam. “Ik denk dat we hem drie tot vier weken kwijt zijn”, zei Schmidt.

Zijn landgenoot Mario Götze gaat hopelijk eind volgende week de groepstraining hervatten, nadat hij de laatste weken kampte met een blessure. PSV hoopt hem fit te krijgen voor de halve finale van de KNVB beker tegen Ajax. Die wedstrijd staat gepland voor 10 februari.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.