‘Donyell Malen botste met trainer Roger Schmidt’

PSV-trainer Roger Schmidt valt sinds het begin van het seizoen op vanwege zijn wisselbeleid. Zo moest afgelopen zaterdag tegen RKC sterspeler Donyell Malen zomaar weer op de bank beginnen.

Journalist Valentijn Driessen vindt dit dan ook maar raar. De spits – die overigens in de eerste helft al moest invallen door een blessure bij Noni Madueke – werd gespaard met het oog op morgenavond Emmen-uit en op zondag een bezoekje aan Feyenoord.

“Als je Malen zag spelen de tweede helft, totaal ongeïnteresseerd liep hij erbij”, constateert Driessen, chef voetbal van De Telegraaf. “Het lijkt erop dat de spelers toch ook veel moeite hebben met het hele wisselbeleid. Je wilt als voetballer iedere wedstrijd spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.