PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Donyell Malen krijgt nieuws van geinteresseerde topclub’

Donyell Malen wordt de laatste tijd gelinkt aan Borussia Dortmund maar er een transfer lijkt er voorlopig niet in te zitten. SPORT1 noemt de kansen voor Malen gering.

Volgens het Duitse medium is het ‘niet onmogelijk’ dat Dortmund na dit seizoen afscheid neemt van Erling Braut Haaland, maar is dat scenario ‘onwaarschijnlijk’. Als back-up is Malen simpelweg te duur én te ambitieus.

Dortmund zou Malen kunnen verleiden door een ander systeem te hanteren, maar dat noemt het medium dan weer ‘welhaast onmogelijk’. Kortom: de Duitse topclub lijkt een nieuwe spits voorlopig geen prioriteit te geven.

Zijn naam staat op het wensenlijstje, maar op korte termijn lijkt zaakwaarnemer Mino Raiola niet in gesprek te gaan met Dortmund omtrent Malen. De PSV-spits moet dus óf langer geduld hebben óf hopen op een andere club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.