Roger Schmidt dreigt topper tegen Feyenoord te moeten missen

De KNVB heeft PSV uitstel gegeven in de zaak tussen Roger Schmidt en scheidsrechter Bas Nijhuis. Ze krijgen nu langer de tijd om de gevraagde stukken in te leveren maar hierdoor dreigt de oefenmeester wel de topper tegen Feyenoord te gaan missen.

Doordat de zaak pas volgende week wordt behandeld, mag Schmidt zaterdag gewoon op de bank plaatsnemen tegen RKC Waalwijk. Volgende week speelt PSV op dinsdag tegen FC Emmen en vervolgens op zondag de wedstrijd tegen Feyenoord, die Schmidt dus mogelijk moet missen.

PSV lijkt dus te gokken op vrijspraak, maar het is natuurlijk maar de vraag of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.