‘PSV dreigt sterspeler te moeten missen tegen Feyenoord’

Op 31 januari spelen PSV en Feyenoord tegen elkaar en het is nog maar de vraag of Cody Gakpo voor deze moet fit genoeg is. De aanvaller raakte afgelopen zaterdagavond tegen Sparta in Rotterdam (3-5) geblesseerd, PSV denkt dat hij er zo’n twee weken uit zal liggen. De kraker in de Kuip wordt voor de aanvaller dus een race tegen de klok, aldus Voetbal International.

PSV gaat de situatie per week bekijken, maar tegen FC Volendam (beker), RKC en FC Emmen (in de midweek vóór Feyenoord-uit) zal Gakpo er in ieder geval nog niet bij zijn. Een flinke tegenvaller, vooral nu ook Mario Götze er uit ligt. De Duitser geldt eveneens als een groot vraagteken voor de clash met concurrent Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.