PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV moet het enkele weken doen zonder Cody Gakpo’

Cody Gakpo moest in de wedstrijd van PSV tegen Sparta geblesseerd het veld af. Trainer Roger Schmidt vreesde het ergste voor de aanvaller en inmiddels is er meer duidelijkheid.

Het Eindhovens Dagblad onthult op maandagmorgen: “Cody Gakpo keerde zaterdagavond terug in de basis bij PSV, maar viel kort voor rust uit met naar het zich liet aanzien een enkelblessure. De 21-jarige aanvaller kon niet door en trainer Roger Schmidt vreesde hem een tijdje kwijt te zijn. Gakpo onderging zondag al een MRI-scan en de eerste geluiden wijzen erop dat hij enkele weken uitgeschakeld is.”

De krant vervolgt: “De club maakt maandag de precieze diagnose bekend. PSV speelt deze maand nog tegen FC Volendam (morgen), RKC (zaterdag), FC Emmen (volgende week dinsdag) en Feyenoord (volgende week zondag).”

Schmidt wees na afloop van de partij op Het Kasteel met een beschuldigend vingertje naar scheidsrechter Bas Nijhuis: “Het resultaat is dat we er één blessure bij hebben: Cody is geblesseerd, misschien ligt hij er langere tijd uit. Dat is het resultaat van het optreden van de scheidsrechter, daar ben ik honderd procent zeker van. Dus ik hoef niet meer met deze scheidsrechter te praten. Nooit meer van m’n leven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.