PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil Barcelona en Real Madrid aftroeven met nieuwe aanwinst’

PSV wil uitpakken met het aantrekken van Gabriel Verón. Dit weet het Spaanse medium Don Balon te melden. Hij is een 18-jarige speler die furore maakt bij de Braziliaanse club Palmeiras.

Verón is vanuit de eigen opleiding doorgestoten naar de A-selectie en heeft die stap moeiteloos gemaakt. Op dit moment richt hij zich op een cruciale wedstrijd met Palmeiras, namelijk de finale van de Copa Libertadores tegen de landgenoten van Santos.

Het winnen van de Copa Libertadores zou Verón nog meer aanzien geven, maar toch zou PSV nog altijd jagen op zijn komst. De concurrentie van FC Barcelona en Real Madrid zou de club op dit moment niet weerhouden. Dat heeft er mede mee te maken dat de Spaanse topclubs met financiële problemen kampen en maar een beperkt aantal niet-Europeanen mogen contracteren.

Naast PSV en de Spaanse topclubs is ook AS Roma nog altijd in de race. Verón heeft een marktwaarde van 25 miljoen euro, maar PSV zal alleen in de race blijven als Palmeiras een lager bedrag accepteert.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.