PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV afgemaakt door de media: ‘Titelkandidaat onwaardig’

PSV verloor gisterenavond met 1-3 van AZ. De media in Nederland is kritisch op de prestatie van de Eindhovense ploeg. Dat stelt De Telegraaf, terwijl het Algemeen Dagblad een soortgelijke conclusie trekt.

“Waar de ploeg van trainer Roger Schmidt Ajax het leven zuur maakte tot de 0-2, daar hoefde AZ niet eens zijn beste niveau aan te tikken in Eindhoven”, schrijft De Telegraaf. “PSV deed zichzelf pijn, door te starten met een dusdanig laag energielevel dat je niet mag verwachten van een ploeg die zich tot grootste uitdager van koploper Ajax heeft gebombardeerd. De eerste helft was titelkandidaat-onwaardig.”

Het Algemeen Dagblad stelt dat het na afloop ‘donderde bij PSV’. “Zij hadden zich voorlopig veel meer voorgesteld van de maand, waarin de Eredivisie écht begint”, weet het AD, dat stelt dat PSV ‘niet klaar’ was voor twee toppers in drie dagen tijd. “Neem Donyell Malen. De topscorer van PSV was in de eerste 45 minuten onzichtbaar. Vroeg en agressief drukzetten, een basisonderdeel in de speelwijze van trainer Roger Schmidt, deed Malen vaak op maar 50 procent.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.