PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Spartak wil transfer van PSV-middenvelder deze week nog afronden’

Spartak Moskou hoopt de transfer van Jorrit Hendrix naar de club deze week nog af te kunnen ronden. Volgens het Eindhovens Dagblad hebben ze een akkoord bereikt over de transfersom van 700.000 euro voor de middenvelder.

De middenvelder is naar Rusland gevlogen om de overgang af te ronden. Hij moet nog even wachten alvorens hij medisch gekeurd wordt, omdat het vanwege de corona-restricties moeilijk is om te reizen.

Wel is er door alle partijen al een keuringsdatum en -locatie afgesproken. Als het meezit, wordt het medische onderzoek afgerond voordat Spartak Moskou op trainingskamp gaat. Wordt de deal afgerond, dan verlaat Hendrix de Eindhovense club na zestien jaar.

Hendrix streek in 2004 neer in de jeugdopleiding van PSV en debuteerde negen jaar later in de hoofdmacht. Met de Eindhovense club won hij driemaal de landstitel en twee keer de Johan Cruijff Schaal. In totaal kwam hij tot 238 wedstrijden voor PSV, waarvan 173 in de Eredivisie. Dit seizoen kwam Hendrix onder Roger Schmidt weinig aan spelen toe.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.