PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV verhuurd verdediger per direct aan Kasimpasa’

PSV heeft een oplossing gevonden voor Derrick Luckassen. Hij vertrekt naar verluidt per direct naar de Turkse club Kasimpasa. Dit weet het medium het medium beIN Sports te melden.

Het Brabants Dagblad schreef eerder al: “De Belgen staan open voor een transfer naar een nieuwe club. Daarvoor is ook PSV nodig, aangezien de Eindhovenaren hem in de zomer een seizoen verhuurd hebben aan de Belgische club. PSV verlengde en passant zijn contract tot medio 2023. Luckassen heeft sinds 4 oktober in totaal 17 wedstrijdminuten in de benen bij de Belgische club. Het ziet er op dit moment niet naar uit dat er veel minuten bij gaan komen.”

Een terugkeer naar PSV was hoe dan ook uitgesloten, want de multifunctionele voetballer liet eerder al weten: “Ik denk dat de kans heel klein is dat ik echt nog bij PSV ga spelen. Ik heb dan wel voor een jaar bijgetekend, maar dat was een voorwaarde van PSV. Zo willen ze voorkomen dat ik transfervrij wegga. PSV wil zijn geld terug (in 2017 werd Luckassen voor 5 miljoen euro overgenomen van AZ, red.) en mij maakte het niet zoveel uit. Het geeft mij alleen maar een jaartje extra zekerheid.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.