PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ajax-PSV best bekeken Eredivisie-duel ooit

De wedstrijd tussen Ajax en PSV van gisteren is op ESPN door maar liefst 1.458000 mensen bekeken. Dit betekend een record voor de zender. Nog nooit keken er zo veel mensen naar een competitiewedstrijd in de Eredivisie.

Volgens ESPN is het record mede tot stand gekomen vanwege het feit dat er geen supporters aanwezig mogen zijn in het stadion en fans de wedstrijd op de televisie moeten volgen.

Het oude record van meeste kijkers naar een competitiewedstrijd in de Eredivisie stond op naam van Ajax-Feyenoord op oktober 2019. Voor die Klassieker schakelden 1.419.2000 mensen de televisie aan, om de 4-0 zege van de Amsterdammers te kunnen bewonderen. Aankomende zondag staat er in de Eredivisie opnieuw een topper op het programma, Ajax ontvangt Feyenoord in de Johan Cruijff Arena. Jan de Jong, interim-directeur van de Eredivisie, vraagt zich dan ook af hoe lang het kersverse kijkcijferrecord stand gaat houden.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.