PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Toby Alderweireld staat open voor transfer naar PSV’

Toby Alderweireld lijkt open te staan voor een dienstverband bij PSV. Deze conclusie trekt journalist Mike Verweij van de Telegraaf. Mocht Ajax ook interesse in hem tonen dan hebben de Amsterdammers wel de beste papieren.

“Of PSV een hele serieuze optie wordt, ligt vooral aan Ajax. Als Ajax komt, dan hoeft Alderweireld daar geen drie seconden over na te denken”, stelt Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. “Alleen: wil Ajax hem? Hij ligt tot 2023 vast bij Spurs en die zullen hem niet voor niks laten gaan. Hij is nu 31 en zijn restwaarde is nul.”

PSV heeft al contact opgenomen met kamp-Alderweireld. “Jan Vennegoor of Hesselink heeft gebeld met de zaakwaarnemer van Alderweireld. Er is heel nadrukkelijk naar de situatie van Alderweield geïnformeerd. Hij is op een leeftijd gekomen dat hij misschien een keer terug wil naar Antwerpen, hoewel hij ook met Amsterdam een hele goede band heeft. Misschien dat er ook mensen in de Johan Cruijff ArenA wakker schrikken.”

Valentijn Driessen haakt in: “Ik denk dat PSV best een goed verhaal heeft voor Alderweireld. Hij zal misschien het liefst naar Ajax willen, maar daar loopt Schuurs. Ten Hag is zodanig onder de indruk van Schuurs dat hij met hem verder wil. Als je met Ten Hag over Schuurs praat, dan is hij heel enthousiast over zijn ontwikkeling. Ik vind dat hij te veel fouten maakt voor een centrale verdediger van Ajax.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.