‘Jorrit Hendrix onderweg naar het Spaanse Eibar’

Het ziet er daadwerkelijk naar uit dat Jorrit Hendrix zijn carriere gaat voortzetten bij het Spaanse Eibar. Hij werd de voorbije transferwindows al vaker gelinkt aan een transfer, maar uiteindelijk bleef hij PSV steeds trouw.

Het gemis van een vaste basisplaats en de interesse van Eibar zou de middenvelder nu dan toch in beweging brengen. Volgens Spaanse media is er inmiddels een bod neergelegd bij PSV.

Het Eindhovens Dagblad schreef eerder op de dag dat er wel is geïnformeerd, maar dat er nog geen bod is uitgebracht. Dat zou volgens La Razon inmiddels wel zijn gebeurd. De Spaanse club hoopt al binnen enkele dagen een deal te sluiten met PSV en Hendrix.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer