Ruud van Nistelrooy heeft eerste klus als hoofdtrainer te pakken

Ruud van Nistelrooy wordt de nieuwe hoofdtrainer van PSV. Met dit nieuws pakt het Eindhovens Dagblad uit. Hij volgt Peter Uneken op.

Maandag werd bekend dat PSV na dit seizoen afscheid neemt van Uneken. Hij werkte de afgelopen drie seizoenen bij Jong PSV. Twee jaar als assistent, één als hoofdtrainer. PSV heeft niet lang hoeven zoeken naar een opvolger en heeft die in Van Nistelrooy gevonden.

Van Nistelrooy begon in 2014 aan zijn trainerscarrière. Hij was twee jaar assistent bij het Nederlands elftal en stond vervolgens tot het afgelopen seizoen aan het roer bij PSV O19. Sinds dit seizoen traint Van Nistelrooy PSV O18. Het is ook de bedoeling dat Van Nistelrooy vanaf de aankomende interlandperiode assistent-trainer wordt van bondscoach Frank de Boer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.