PSV ruilt Alfa Romeo in voor A-merk BMW

De spelers van PSV zullen vanaf komend seizoen rond gaan rijden in een BMW. Dit maakt de club bekend via haar digitale kanalen.PSV heeft met Driessen Autolease en BMW Van Laarhoven een akkoord bereikt over een samenwerking van vier seizoenen.

“BMW is een A-merk van internationale allure en past met haar karakteristieken perfect bij hetgeen wij met PSV willen uitstralen”, aldus Commercieel Directeur Frans Janssen van PSV. “BMW is duurzaam, innovatief en sportief. Met die waarden wil PSV zich graag identificeren. We gaan een langdurige relatie aan met één van ’s werelds hoogst aangeschreven automerken. Een duurzame relatie die past bij PSV.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.