Denzel Dumfries: ‘Deze zomer mooi moment voor volgende stap’

Denzel Dumfries zet komende zomer in op een transfer. Dat geeft de speler aan in een interview met de NOS.

“Ik denk wel dat ik daar aan toe ben ja. Ik ben met PSV een traject aangegaan twee jaar geleden en voor ons allebei is het goed dat ik me tot een bepaald niveau ontwikkeld heb”, aldus Dumfries. “Op een gegeven moment voel je van beide kanten dat het na dit seizoen een mooi moment is om een volgende stap te maken.”

De verdediger wil wel met een landstitel vertrekken bij PSV. “Ik moet dit jaar kampioen worden ja”, zo geeft hij aan. “Dat overheerst bij mij wel. Een aantal andere jongens in het team denkt ook zo. We doen er alles voor en laten er alles voor. We doen alles wat binnen onze macht ligt om dat doel te behalen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.