Roger Schmidt: ‘Ajax is natuurlijk favoriet voor de titel’

Aanstaande zondag staat de kraker tussen Ajax en PSV op het programma. PSV-trainer Roger Schmidt vindt Ajax nog steeds de grote favoriet voor het landskampioenschap. Maar zelf ziet hij voldoende mogelijkheden om mee te gaan spelen voor de prijzen.

“Prijzen winnen in Nederland is voor PSV een ambitieus doel”, begint Schmidt in gesprek met ESPN. “Het is niet onmogelijk, PSV doet dat altijd al. Kampioenschappen, bekers, ook al eens Europees. Dus het is niet onmogelijk, maar de concurrentie is hevig. Er zijn veel goede teams in de Eredivisie.”

De grootste concurrent voor PSV lijkt Ajax. Schmidt is onder de indruk van de Amsterdamse ploeg en legt de druk bij Erik ten Hag. “Ajax is natuurlijk de favoriet voor de titel. Wij proberen naar onszelf te kijken en de voorwaarden te scheppen om, als het erop aankomt, om bekers en kampioenschappen te strijden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.