‘PSV maakt aan drie spelers kenbaar te mogen vertrekken’

PSV heeft aan de spelers Justin de Haas, Robin Schoonbrood en Chris Gloster dat ze mogen uitkijken naar een nieuwe werkgever. Hoewel zij allen tot een respectabel aantal speelminuten komen bij Jong PSV, ziet de club geen toekomst voor hen weggelegd. Dat meldt clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

De Haas (20) kwam in juli 2019 nog transfervrij over van AZ, maar wist niet door te breken in Eindhoven, ook al staat hij dit seizoen op 11 goals (1 doelpunt en 2 assists). De even oude Amerikaan Gloster werd in augustus 2019 opgepikt bij Hannover 96, maar ontwikkelde zich niet goed genoeg.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.