‘Ajax toch niet topfit aan de aftrap zondag tegen PSV’

Zondag staat de kraker tussen Ajax en PSV op de kalender in de Eredivisie. Het leek erop dat de Amsterdammers konden beschikken over een fitte selectie maar David Neres blijkt nog herstellende te zijn van een kwetsuur.

Journalist Freek Jansen van Voetbal International zegt in het programma Voetbalpraat: “Het laatste wat ik heb meegekregen: dat is wel echt een race tegen de klok.”

Neres kampt nog steeds met de naweeën van de gemene enkelblessure die hij op Anfield Road tegen Liverpool opliep: “In het begin hadden ze wel het idee dat hij snel terug zou zijn. Maar het duurde toch lang. Hij is ook nog naar Brazilië geweest. Maandag is hij nog op de club geweest en ze hopen dat hij het zondag redt. Maar het is nog te vroeg in de week om daar iets zinnigs over te zeggen.”

Noussair Mazraoui en Mohammed Kudus trainden gisteren wél mee met Ajax en lijken de topper dus te gaan halen.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer