PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arsenal meldt zich bij PSV voor Denzel Dumfries’

Arsenal wil zich versterken met Denzel Dumfries. Dit weten diverse Britse media te melden.

De rechtsback werd al eerder aan de Londenaren gelinkt en naar verluidt ligt die optie nog steeds op tafel. Arsenal zou Dumfries bovendien als relatief goedkoop betitelen, waardoor een deal voor de hand zou liggen.

De Oranje-international moet Héctor Bellerín mogelijk opvolgen. De Spanjaard is al sinds 2011 actief in het Emirates Stadium, maar zou een volgende stap serieus overwegen. Met Dumfries zou Arsenal daarop willen anticiperen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.