PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Voormalig PSV’er moet Marcelo gaan vervangen bij Real Madrid’

Real Madrid heeft oud-PSV’er op de radar om Marcelo voor de linksbackpositie te gaan vervangen. Dit weet het Spaanse medium Marca te melden.

De 23-jarige back, die nog steeds eigendom is van Manchester City, speelt sinds de zomer van 2019 op huurbasis bij RB Leipzig en maakt daar indruk als aanvallende vleugelverdediger. Hij scoorde al drie keer in de Champions League en gaf in dezelfde competitie drie assists, waarmee de aandacht van Real gewekt is.

Leipzig heeft een verplichte optie tot koop op Angeliño en dus moet Real, als het de Spanjaard wil hebben, in onderhandeling met de Duitsers. Het is onduidelijk hoe veel ze voor de voormalig PSV’er betalen en wat de nieuwe vraagprijs zou worden.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.