Jeroen Zoet trots op zijn tijd bij PSV

Jeroen Zoet keepte een lange tijd voor PSV maar maakte deze zomer de overstap naar de Serie A. Hij ging spelen voor promovendus Spezia. Een groot succes werd het niet. De sluitpost raakte al snel zwaar geblesseerd.

Na een verhuurperiode bij FC Utrecht keerde de doelverdediger in de zomer eventjes terug in het Philips Stadion: “Ik heb onder Schmidt de voorbereiding op het nieuwe seizoen nog mee mogen maken en hij is altijd eerlijk en duidelijk naar mij geweest. Natuurlijk had ik de club liever met een mooie prijs verlaten, maar in het verleden hebben we samen schitterende dingen bereikt. Daar blijf ik de rest van mijn leven trots op. PSV blijft mijn club, voor altijd. Als je vijftien jaar ergens hebt mogen spelen, is dat ook logisch.”

Op afstand geniet Zoet van de doorbraak van spelers als Jordan Teze, Donyell Malen en ook Cody Gakpo: “Mooi voor hen en voor de club. Wanneer ik kan, volg ik de wedstrijden en met een aantal mensen bij de club heb ik af en toe nog contact.”

Het verblijf van de goalie in Italië is nog bepaald geen doorslaand succes… in september raakte hij geblesseerd: “De afgelopen maanden heb ik keihard gewerkt om terug te keren en komende week sluit in weer bij de groepstrainingen aan. Dat voelt als een mooie beloning. Het is fijn om weer dit vooruitzicht te hebben, dat maakt me gelukkig.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.