PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Memphis in de winter niet naar Barca, club kan geen 5 miljoen betalen’

Memphis Depay zal deze winter Lyon niet gaan verruilen voor FC Barcelona omdat die laatste club de transfersom van vijf miljoen euro niet kan ophoesten. Dat weet El Mundo Deportivo te melden.

Memphis wordt gezien als een zeer interessante speler, maar financieel heeft Barcelona alles nog niet op de rit. De ploeg hoop Memphis na dit seizoen gratis op te pikken, maar er zijn meerdere kapers op de kust. Zo zou Juventus er over nadenken om Memphis in januari naar Turijn te halen.

De presidentsverkiezingen die aanstaande zijn bij Barcelona helpen ook niet mee bij een mogelijke Memphis-transfer. De toekomst van de club is nog onduidelijk, maar één transfer is al wél afgerond. Eric García is naar verluidt al akkoord met Barça en sluit na dit seizoen transfervrij aan. Of Memphis toegevoegd gaat worden aan dit rijtje, is nog onduidelijk. Er zal in ieder geval verkocht moeten worden in januari, wil Barça hem in de winterse transferperiode al inlijven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.