PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Sam Lammers kan Italie alweer verruilen voor Duitsland’

Sam Lammers zou zijn geluk kunnen gaan beproeven in de Bundesliga. Eintracht Frankfurt wil hem namelijk tijdelijk overnemen van Atalanta.

Hij verruilde PSV afgelopen zomer nog voor Atalanta Bergamo, maar wist geen basisplaats af te dwingen. Vooralsnog moet hij vooral tevreden zijn met hier en daar een invalbeurt. Met de winterse transferperiode in aantocht zouden Bologna, Genoa en Sampdoria al hebben aangeklopt in Bergamo om een huurdeal ter sprake te brengen.

Dat nieuws zou ook Frankfurt hebben bereikt. De Duitse club zoekt een nieuwe spits nu Bas Dost aan Club Brugge is verkocht. De namen van Joshua Zirkzee (Bayern München) en Luka Jovic (Real Madrid) worden genoemd, maar ook Lammers zou volgens Duitse media een kandidaat zijn.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.